RSS

Expoziție de pictură ”Vin sărbătorile de iarnă”

27 dec.

Centrul de Cultură Art Atribut din mun. Chișinău a avut loc inaugurarea expoziției de pictură cu genericul ”Vin sărbătorile de iarnă”. Copiii din cadrul școlilor duminicale de pe lîngă parohii au prezentat o parte din lucrările de la orele de pictură din școlile de pe lîngă biserică. la inițiativa Sectorului Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Moldovei și cu sprijinul material al companiei ”Art Atribut” au fost organizate zeci de cercuri de pictură în cadrul școlilor duminicale pe lîngă parohiile din țară.

Directorul Centrului de Cultură ”Art Atribut”, dnul Alexandru Dormenco a încurajat copiii să participe și în continuare la evenimentele organizate de compania ”Art Atribut”.

Preotul Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Moldove a transmis cuvîntul de felicitare al IPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove.

La eveniment a fost prezent și preotul Octavian Moșin, președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, care a vorbit despre implicarea tinerilor în diverse proiecte culturale și sociale.

Copiii împreună cu dna preoteasă Maria Muravschi, profesoară la scoala duminicală ”Sf Andrei Riubliov” a bisericii ”Sf. Arh Mihail” din s. Dubăsarii Vechi r. Criuleni au venit cu colinde la acest frumos eveniment.

Expoziția poate fi admirată pîna la data de 30 ianuarie în sala de expoziții a Centrului de Cultură ”Art Atribut”, din str. Bernardazzi 83, or. Chișinău.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe decembrie 27, 2018 în cultură, diverse

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: